Terug naar overzicht

Renault verbindt met OEM.connect van Webfleet

Renault verbindt met OEM.connect van Webfleet

Personenauto’s en lichte bedrijfswagens van Renault gaan gebruik maken van OEM.connect van Webfleet. Door deze geïntegreerde connectiviteit kunnen de voertuigen direct verbinding maken met het serviceplatform van Webfleet. Dit moet het voor wagenparkbeheerders eenvoudiger, sneller en goedkoper maken om telematica te gebruiken.



Met OEM.connect sturen voertuigen van Renault gegevens rechtstreeks doorsturen naar Webfleet. Het enige wat nodig is om de voertuigen te verbinden is het voertuigidentificatienummer (VIN). Bedrijven met voertuigen van Renault hebben toegang tot de standaardtoepassingen van Webfleet om hun activiteiten te stroomlijnen. Dit helpt wagenparkbeheerders bij het maximaliseren van de prestaties van hun wagenpark, bij het verlagen van de bedrijfskosten en het aanmoedigen van groen en veilig rijden.



“We zijn verheugd dat we Renault-groep mogen verwelkomen in ons OEM.connect-programma”, zegt Taco van der Leij, vice-president Webfleet Europe bij Bridgestone Mobility Solutions. “Dat nog een populaire autofabrikant zich bij het programma aansluit, onderstreept de toegevoegde waarde die OEM.connect creëert voor onze gezamenlijke klanten en benadrukt het belang van telematicagegevens en hun bruikbare inzichten voor wagenparken.”  



OEM.connect voor voertuigen van Renault is in de tweede helft van 2023 in Europa beschikbaar.


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!